Startkaart Mediaplus via Citrix Receiver (Mediaplus Cloud)

Dit is de startkaart (installatiehandleiding) voor de Office cursussen en toetsen via Mediaplus via Citrix Receiver / Mediaplus Cloud.

Het volgende is nodig op je pc:

a. Installeer Citrix Receiver: http://receiver.citrix.com

b. Voeg *.mediapluspro.com toe aan Vertrouwde websites in Internet Explorer

Hulp bij a. Installeer Citrix Reciever

- Zorg dat je ingelogd bent als Beheerder of Administrator op je pc.

- Download Citrix Receiver: Citrix.Receiver.(citrix.exe)   ( http://www.office-specialist.nl/files/plugin/citrix.exe )

- Open de 'map' op je pc, waarin 'citrix.exe' is opgeslagen.

- Klik op 'citrix.exe' met de rechter-muisknop.

- Kies 'Als administrator uitvoeren'

- Als je een Mac hebt, volg dan: Mac.Citrix.Receiver              ( http://receiver.citrix.com )

Hulp bij b. Vertrouwde Websites

- Ga in Internet Explorer naar menu 'Extra' (Alt-X) | Internetopties | tab Beveiliging | klik op ‘Vertrouwde websites’ | klik op Websites | zet vinkje uit bij ‘Serververificatie’ | en voeg toe:  *.mediapluspro.com

Installatiehandleiding voor ICT Beheerders

1. Citrix Receiver voor distributie op pc's binnen een netwerk: citrix,receiver (distributie)

Gebruik /q voor silent unattended installatie.

2. Voeg *.mediapluspro.com toe aan vertrouwde websites in Internet Explorer (de notatie 'www.mediapluspro.com' mag ook; gebruik dus geen http://).

3. Voeg mediapluspro.com toe aan menu Extra | Instellingen voor compatibiliteitsweergave (noodzakelijk bij IE 11).

Voor vragen bel met Tel: 010 - 2 459 468

Terwijl je belt start alvast TeamViewer Afstandsbediening (klik hier op TeamViewer Afstandsbediening).

Snelle link naar deze pagina: www.office-specialist.nl/support/citrix