Microsoft Word

Bent u op zoek naar meer verdieping in Microsoft Word?

Wij bieden verschillende mogelijkheden om sneller en effectiever met dit programma te leren werken.

Volg een cursus Microsoft Word 2007 of Microsoft Word 2010 met MEDIAplus. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar. Naast deze niveaus is het ook mogelijk om een persoonlijke cursus samen te stellen aan de hand van een nulmeting of pre-test. Laat ons u informeren over de mogelijkheden, klik hier voor contact.

Beginner

Via deze cursus verwerft u als eindgebruiker de basiskennis van Microsoft Word. U krijgt inzicht in de werkomgeving en u leert de basis van opmaak. Verder leert u o.a. over tekst, tabellen en objecten.

Gevorderd

Via deze cursus verwerft u als eindgebruiker geavanceerde kennis van Microsoft Word. U leert werken met tabs, niveaus en opsommingen. U gaat dieper in op tabellen en leert o.a. hoe u brieven kunt versturen en documenten kunt beveiligen.

Expert

Via deze cursus verwerft u als eindgebruiker diepgaande kennis van Microsoft Word. U leert te werken met sjablonen, stijlen, variabele velden, secties en macro-opdrachten. Verder leert u o.a. hoe u formulieren kunt gebruiken en Sharepoint kun toepassen.

 

logoQuadri_MEDIAPAGE

Heeft u graag een compleet naslagwerk van Microsoft Word bij de hand? Kies voor MEDIApage, een schat aan informatie beschikbaar met de klik van uw muis. Lees meer over MEDIApage.

MOS10-specialist_rgb

Toon uw kennis en vaardigheden van Microsoft Word aan door een officieel Microsoft Office examen te maken.

Lees meer over examens.