Microsoft Powerpoint

Bent u op zoek naar meer verdieping in Microsoft Powerpoint?

Wij bieden verschillende mogelijkheden om sneller en effectiever met dit programma te leren werken.

Volg een cursus Microsoft Powerpoint 2003 of Microsoft Powerpoint 2007 met MEDIAplus. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar. Naast deze niveaus is het ook mogelijk om een persoonlijke cursus samen te stellen aan de hand van een nulmeting of pre-test. Laat ons u informeren over de mogelijkheden, klik hier voor contact.

Beginner

Via deze cursus verwerft u als eindgebruiker de basiskennis van Microsoft Powerpoint. U leert een presentatie aan te maken, dia's te maken en te bewerken, opmaak te gebruiken en tekst of objecten in te voegen en te gebruiken.

Gevorderd

Via deze cursus verwerft u als eindgebruiker geavanceerde kennis van Microsoft Powerpoint. U leert meer over tekst en het bewerken van objecten. Verder leert u werken met o.a. tabellen, grafieken en animatie en u leert uw presentatie op verschillende manieren te gebruiken.

Expert

Via deze cursus verwerft u als eindgebruiker diepgaande kennis van Microsoft Powerpoint. U leert te werken met thema's, sjablonen en achtergronden. Verder leert u o.a. uw presentatie te beveiligen en te presenteren.

 

logoQuadri_MEDIAPAGE

Heeft u graag een compleet naslagwerk van Microsoft Powerpoint bij de hand? Kies voor MEDIApage, een schat aan informatie beschikbaar met de klik van uw muis. Lees meer over MEDIApage.

MOS10-specialist_rgb

Toon uw kennis en vaardigheden van Microsoft Powerpoint aan door een officieel Microsoft Office examen te maken.

Lees meer over examens.