Microsoft Access

Bent u op zoek naar meer verdieping in Microsoft Access?

Wij bieden verschillende mogelijkheden om sneller en effectiever met dit programma te leren werken.

Volg een cursus Microsoft Access 2003 of Microsoft Access 2007 met MEDIAplus. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar. Naast deze niveaus is het ook mogelijk om een persoonlijke cursus samen te stellen aan de hand van een nulmeting of pre-test. Laat ons u informeren over de mogelijkheden, klik hier voor contact.

Beginner

Via deze cursus verwerft u als eindgebruiker de basiskennis van Microsoft Access. U leert een database aan te maken, te werken met velden en records en u leert een eenvoudige query te maken.

Gevorderd

Via deze cursus verwerft u als eindgebruiker geavanceerde kennis van Microsoft Access. U leert meer over ontwerpen, databases, tabellen, velden en het verwerken van gegevens .

Expert

Via deze cursus verwerft u als eindgebruiker diepgaande kennis van Microsoft Access. U gaat dieper in op het indelen/ontwerpen van de database en de opmaak ervan. Verder leert u o.a. meer over query's en statistiek.

 

logoQuadri_MEDIAPAGE

Heeft u graag een compleet naslagwerk van Microsoft Access bij de hand? Kies voor MEDIApage, een schat aan informatie beschikbaar met de klik van uw muis. Lees meer over MEDIApage.

MOS10-specialist_rgb

Toon uw kennis en vaardigheden van Microsoft Access aan door een officieel Microsoft Office examen te maken.

Lees meer over examens.