Microsoft Office Specialist 2013

 

Certiport maakte de enige wereldwijd erkende certificatie om computervaardigheden aan te tonen: de Microsoft Office Specialist certificatie. Deze officiële Microsoft examens worden door menig persoon gekozen om vaardigheden aan te tonen en verder te komen op de carrièreladder.

Microsoft Office Specialist 2013 Voordelen:

Met deze wereldwijd erkende Microsoft Office certificatie kun je op een makkelijke manier je vaardigheden aantonen. Of je nu op zoek bent naar de ideale baan, verder wilt komen in je carrière of academische doelen nastreeft, Microsoft Office Specialist geeft je de mogelijkheid om meer te bereiken, jezelf te onderscheiden en vooruit te komen in de competitieve omgeving van vandaag.

Voor werkzoekende biedt de Microsoft Office Specialist certificatie:

  • Onderscheiding en meer kans op een baan. Onderzoek toont aan de Microsoft Office Specialisten niet alleen sneller werk vinden maar ook tot 12% meer verdienen dan personen die niet gecertificeerd zijn.
  • Geloofwaardigheid, een Microsoft certificatie maakt vaardigheden tastbaar.

Voor werknemers die vooruit willen in hun carrière kan Microsoft Office Specialist certificatie:

  • Salaris potentieel verhogen. Onderzoek toont aan de 82% van de gecertificeerde Microsoft Office Specialisten meer ging verdienen na certificatie.
  • U apart zetten van uw collega’s als computer expert in de organisatie.
  • U carriere mogelijkheden verschaffen. 88% van de leidinggevende geeft aan dat Microsoft Office Specialist certificatie werknemers een voordeel geeft als het gaat om het aannemen en promoveren. Dit betekent meer inkomen, meer respect en meer erkenning.

Voor studenten biedt Microsoft Office certificering:

  • Professionele certificering die over de hele wereld erkend wordt
  • Een kosteneffectieve manier om aan studiepunten te komen
  • Een bewijs van computervaardigheden die essentieel zijn op de werkplek

 


Microsoft Office Specialist 2013 Examens (Engels)

 

Microsoft® Office Word 2013
 
 
Microsoft® Office Word 2013 Expert
 
 
Microsoft® Office Excel® 2013
 
 
Microsoft® Office Excel® 2013 Expert
 
 
Microsoft® Office Powerpoint®2013
 
 
Microsoft® Office Outlook® 2013
 
 
Microsoft® Office Access®2013
 
 

Let op: Micosoft Office Specialist examens dienen te worden afgenomen bij een Certiport Centrum (Microsoft Certified Exam Provider).

 

Word ook een Microsoft Office Specialist 2013 Master

 

De Microsoft Office Master onderscheiding bestaat uit vier van de Microsoft Office Specialist certificeringen. Personen die deze unieke titel dragen zijn gecertificeerd in Word, Excel®, PowerPoint®, en Outlook®, en onderscheiden zichzelf als echte Office experts.

Klik hier voor meer informatie.