Klaslokaal Licentie

Adobe Certified Associate Klaslokaal licentie

De nieuwe ACA klaslokaal licentie voor het onderwijs betekent lage kosten, brede inzetbaarheid, beheersbaarheid en eenvoudige begroting.

Het onderwijs kan nu de Adobe Certified Associate (ACA) examens aanbieden via een slimme 1-jaarslicentie. Met deze ACA klaslokaal licentie kan uw school onbeperkt online ACA examens afnemen in een klaslokaal tot 30 PC’s. De jaarlijkse licentie maakt het gemakkelijk om alle examens te budgetteren. Omdat er geen kosten zijn per examen kan uw school alle vereiste examens aanbieden. Slechts één keer per jaar hoeft de klaslokaal licentie afgerekend te worden. Met de ACA klaslokaal licentie kan de school examens aanbieden voor alle opleidingen of cursussen. Indien de school aan de studenten een examenbijdrage vraagt kan de school de kosten verder reduceren. De klaslokaal licentie mag ook gebruikt worden door docenten of personeel in het kader van de professionalisering.

Voordelen klaslokaal licentie overeenkomst:

 • Budget: Eenvoudig te budgetteren, aanmelden en éénmaal per jaar te hernieuwen.
 • Volume: Alle studenten binnen uw onderwijsinstelling kunnen zonder aanvullende kosten of restricties ACA examens doen.
 • Software: Alle ACA examen versies zijn inclusief. Studenten en docenten kunnen zonder aanvullende kosten zich certificeren in de huidige versie en migreren naar nieuwere versies.
 • Arbeidsmarkt: Studenten zijn uitgerust met een onderscheidend voordeel op de arbeidsmarkt of tijdens een vervolgopleiding.

De klaslokaal licentie is inclusief:

 • Een klaslokaal licentie voor een onbeperkt aantal ACA examens
 • Hoge volume examinering in een klaslokaal gedurende één jaar, tot 30 PC’s
 • Geen inschrijfgeld als exameninstituut
 • Trainingsmaterialen voor beheer ACA examen software
 • Gratis technische support
 • Digitale afschrift service voor studenten
 • Electronische verwerking van certificaten

Studenten slagen met Adobe Certified Associate Certificering

De Adobe Certified Associate Certificering biedt de certificering die studenten nodig hebben om te slagen. Met hun ACA certificering laten studenten zien dat ze de noodzakelijke kennis en vaardigheden beheersen. ACA certificering is een belangrijke en erkende standaard voor studenten die gaan solliciteren of verder studeren op het gebied van digitale communicatie.

Adobe biedt vier examens op basisniveau voor:

 1. Web Communication - Adobe® Dreamweaver®
 2. Rich Media Communication - Adobe® Flash®
 3. Visual Communication - Adobe® Photoshop®
 4. Video Communication - Adobe® Premier®

De Adobe Certified Associate certificering wordt aangeboden voor de volgende versies: Macromedia versie 8, Creative Suite 3, Creative Suite 4 en Creative Suite 5.


Adobe Certified Associate: past naadloos in uw onderwijsprogramma

Adobe heeft lesmateriaal ontwikkeld voor Web Design, Visual en Print Design en Digital Video. Deze lesmaterialen zijn afgestemd op de eindtermen van de Adobe Certified Associate certificering. De combinatie van lesmateriaal en certificering biedt docent en student uitgekiende onderwijs tools voor digitale communicatie.

ACA Klaslokaal licentie partnerschap
De Adobe Certified Associate klaslokaal licentie wordt u aangeboden door Certiport en Office Specialist. Certiport is de wereldwijde partner van Adobe voor de ACA certificeringsprogramma’s. Office Specialist is de partner van Certiport in de Benelux en is leverancier van interactieve digitale leermiddelen, toetsen en examens voor het onderwijs.

Een PDF folder over de Adobe Associate examens kunt u hier downloaden